Luukku 23: Juustotarjotin
1 päivä aattoon ja aika jo kolmannelle perinteiselle juustotarjottimelle. Juustoista on muodostunut joulun jälkiruokien hitti ja nauttijoiden määrä on vähän vaihdellut vuosien aikana. Kuitenkin joka vuosi tarjotin kootaan ja se on aina mun luomus.
Ennenku nähdään mitä tälle vuodelle on keksitty, tässä vuoden 2019 ja samalla se aito ja alkuperäinen juustotarjotin
Ja tässä taas vuoden 2020 näkemys aiheesta
Ja sitten asiaan ja tähän vuoteen. 3. näytös, olkaapa hyvä.
Juustoista pitää olla makua ja siitä on pidetty joka vuosi vahvasti kiinni. Tänä vuonna paikkansa valikoimassa on kirjoitushetkellä varmistanut jo Valion uutuus Alppikreivi, alunperin Lidlin Ranskan teemaviikoilta bongattu yrttijuusto, sekä Jukolan Juuston huikea punaviinicheddar. Juustoihin saattaa jotain viime hetken yllätyksiä vielä iskeä, tai sitten ei. Ei voi koskaan varmaksi sanoa..
Hilloissa ollaan luotettu samaan kattaukseen joka vuosi ja mitäpä sitä hyvää vaihtamaan. Aidot ranskalaiset St. Dalforsin hillot kuuluu vakiokalustoon myös tänä vuonna
Valikoimaan kasataan myös joka vuosi jotain uutta ja mielenkiintoista. Tänä vuonna uutuuden titteli menee näille juusto-kaurakekseihin, jotka pääsevät tryoutilla mukaan kokeilemaan riittääkö taso. Keksien lisäksi tarjottimella on yleensä myös esimerkiksi viinirypäleitä ja pähkinöitä, enkä mä tietenkään tässä kerro ihan kaikkea
~ Miika
Kommentit
Lähetä kommentti