Luukku 13 persimon kakku
Ainekset:
3 persimonia
200g voita
3dl fariinisokeria
4kananmunaa
6dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl ruokasoodaa
2tl appelsiini piparkakkumaustetta
1,5dl maitoa
Valmistus:
Pilko persimonit ja laita osa vuoan reunoille.
Voitelin reunoilla olevat persimonit vaalealla siirapilla.
Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää kananmunat yksitellen kokoajan sekoittaen.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne pienissä erissä taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
Lopuksi lisää persimonit ja laita taikina vuokaan.
Paista kakkua 200 asteessa 50min.
Paiston jälkeen lisäsin tomusokeria päälle.
Tästä kakusta tuli joulun tuoksua kotiin ja tää maistuu tosi hyvältä. Tämä menee ehdottomasti joulun jälkkäri pöytään.
-Riina
Kommentit
Lähetä kommentti