Luukku 21 - Juustotarjotin
Aattoviikko ja JouluTJ3! Aletaan pikkuhiljaa lähestyä finaalia joulunodotuksen kanssa ja tässäkin kalenterissa syvennytään hieman tarkemmalla otannalla mm. joulupöytään ja sen yksityiskohtiin. 21. päivän aiheena on juustotarjotin mallia 2021.
Viime vuoden visio näytti siis ylläolevalta ja tänä vuonna jatketaan samalla tyylillä, mutta lähdetään parantamaan entisestään varsinkin visuaalisuudessa. Koska tarjotinta ei tietenkään oo vielä koottu, esitellään tässä postauksessa kaikki juustot ja lisäkkeet sellaisenaan kuin ne on hankittu. 1 juusto on vielä tulossa, mutta muuten tarjottimen osat ovat valmiina odottamassa aaton pöytää. Viime vuonna alustana toiminut puulevy vaihtuu tummaan kiveen ja väreihin sekä yksityiskohtiin on nostettu panoksia.
Juustot
Tietyt asiat eivät muutu ja pippurijuusto on yksi niistä. Tämän vuoden erikoisuus on ehdottomasti lohituorejuustorulla, joka löytyi sattumalta Triplan juustovalikoiman joukosta. Lisäksi tarjolla on Castellon chilivalkohomejuustoa ja Ginillä maistettu cheddar. Näiden lisäksi 1-2 juustoa tulee vielä tarjolle, mutta niistä ei ole ennakkotietoja vielä olemassa.
Lisäkkeet ja hillot
Ylläolevista lisäkkeistä kootaan tarjottimen muut osat. Keksivalikoima muuttuu reilusti viime vuoteen nähden ja toffeepipareista ainakin mä ootan menestystä. Viinirypäleet ovat tietenkin osa tarjotinta sekä erilaiset pähkinät, joiden seassa tänä vuonna on myös passionhedelmää. Hillokattaus monipuolistuu reilusti ja tarjolla on itsetehdyn omenahillon lisäksi paholaisen hilloa, vadelma-granaattiomena- ja aprikoosihilloa sekä erikoisvalintana hyvin erikoinen ruusunterälehtihilloke, jonka kanssa saadaan varmasti mielenkiintosia makuyhdistelmiä aikaan.
Näistä tuotteista pitäisi luoda näyttävä kokonaisuus ja ideoita on kyllä hiottu jo jonkin aikaa. Lopputulos tulee ehdottomasti nähtäville tännekin, mutta sitä ennen katellaan vielä muutama luukku ja odotellaan yhdessä jouluaaton viettoon rauhoittumista.
~ Miika
Kommentit
Lähetä kommentti