Luukku 19 - Päivän ruoat
Päivä 19 ja katsaus siihen, miltä näytti mun kohdalla täysin tavallisen perjantaipäivän ruoat. Tällä kertaa ei todellakaan voida puhua mistään hifistelevästä fine diningista, vaan niin normaalista arkiruoasta kuin mahdollista.
Perjantai 18.12.2020 - Ruokacorner
Perjantait on työpäiviä, joten hypätään päivään aamupalan osalta jo ennenkuin kello on ehtinyt näyttää 05:30. Mä oon sanonut tätä ennenkin, mut pyrin pitämään aamuhommat lyhyenä ennen ovesta ulos menoa, eikä tääkään tehnyt poikkeusta. Kello soi 05:10 ja torkutuksen jälkeen mulle jää päivästä riippuen 20-30 minuuttia aamupalalle/yleiselle jäätämiselle/mille ikinä. Tänä perjantaina aamupalalla oli kinkkuleipää ja kahvit nappasin mukaan työmatkalle Triplan R-kioskilta.
Työpäivien hyvät puolet on työaikojen lisäks aikainen lounas ja tämän edustavan kuvan myötä päästään mukaan lounastauolle kellon ollessa noin 10:37. Aamupalan ja lounaan välissä on toki vietetty kahvitauko, mutta automaattikahvista ei tällä kertaa muistanut ottaa kuvaa. Lounaseväänä tällä viikolla itsetehtyä makaronilaatikkoa ja juomatarjoiluna vettä sekä joulukalenterista löytynyt Nocco.
Tämän kuvan ottohetkellä työviikko on jo saatu pakettiin ja oon tullut kaupan kautta kotiin. Töissä vietettiin toki myös iltapäivän kahvitauko, mutta silloin ei mulla ollut mitään syötävää. Päivälliseksi kotona kuitenkin vielä makaronilaatikkoa ja juomaksi keitin iltapäiväkahvit Lehmus Roasteryn Pusupuistosta.
Päivällisen ja iltapalan välillä napsin muutamia suklaakonvehteja ja iltapalaksi futismatsin oheen tein herkkukaakaon ja nappasin mukaan vielä mandariinin sekä karhunvatukkajogurtin.
Siinä ne sitten oli, tavallisen perjantaipäivän tavalliset arkiruoat. Palataan taas!
~ Miika
Kommentit
Lähetä kommentti