Burgeripäivä
Viikonloppuna herkuteltiin diy-burgereilla, lauantaina halloumilla ja sunnuntaina pihveillä.
Akseli Herlevi vetää tällä hetkellä Nelosella omaa Burgerimies Euroopassa sarjaansa ja sitä myötäillen kokeileva keittiö keskittyi mausteisiin sunnuntaina.
Sunnuntain burgerit mukaili Herlevin burgeria Berliinin reissultaan, mausteseos ja aioli-jogurtti oli napattu tuosta ohjeesta. Alkuun tein siis mausteseoksen pihveille, tämän jälkeen oman maun mukaan mausteita ja jauhelihaa sekaisin ja todella kuumalle pannulle paistumaan.
Paistamisen lomassa nopeesti sekoitettu majoneesi aiolista, turkkilaisesta jogurtista, juustokuminasta ja limen mehusta. Helppo ja nopea tehdä ja maku on loistava omaan suuhun. Pannulla paistuvan pihvin päälle vielä juustoa sulamaan ja sit päästiinkin kokoamaan burgerit kasaan. Pihvien jälkeen pannulla kävi viel sämpylät, sekä sipuli-tomaattiseos joka oli molempien burgerien pohjalla.
Burgerit maistui molemmille ja mausteseokset menee vahvasti jatkoon👌🏼
Täs kotona olin aikana on kyllä ruoanlaitto lisääntynyt aika lailla ja jos vielä joskus pääsis vaikka normaaliinkin elämään niin olisihan tollainen Burgerimiestä mukaillen tehtävä Euroopan reissu todella siistiä päästä tekemään. Täl hetkellä tosin ei voi muuta kuin haaveilla ja suunnitella ehkä johonkin ensi vuodelle, joten jatketaan taas joku päivä.
~ Miika
Akseli Herlevi vetää tällä hetkellä Nelosella omaa Burgerimies Euroopassa sarjaansa ja sitä myötäillen kokeileva keittiö keskittyi mausteisiin sunnuntaina.
Sunnuntain burgerit mukaili Herlevin burgeria Berliinin reissultaan, mausteseos ja aioli-jogurtti oli napattu tuosta ohjeesta. Alkuun tein siis mausteseoksen pihveille, tämän jälkeen oman maun mukaan mausteita ja jauhelihaa sekaisin ja todella kuumalle pannulle paistumaan.
Paistamisen lomassa nopeesti sekoitettu majoneesi aiolista, turkkilaisesta jogurtista, juustokuminasta ja limen mehusta. Helppo ja nopea tehdä ja maku on loistava omaan suuhun. Pannulla paistuvan pihvin päälle vielä juustoa sulamaan ja sit päästiinkin kokoamaan burgerit kasaan. Pihvien jälkeen pannulla kävi viel sämpylät, sekä sipuli-tomaattiseos joka oli molempien burgerien pohjalla.
Burgerit maistui molemmille ja mausteseokset menee vahvasti jatkoon👌🏼
Täs kotona olin aikana on kyllä ruoanlaitto lisääntynyt aika lailla ja jos vielä joskus pääsis vaikka normaaliinkin elämään niin olisihan tollainen Burgerimiestä mukaillen tehtävä Euroopan reissu todella siistiä päästä tekemään. Täl hetkellä tosin ei voi muuta kuin haaveilla ja suunnitella ehkä johonkin ensi vuodelle, joten jatketaan taas joku päivä.
~ Miika
Kommentit
Lähetä kommentti