Sitruunainen pestopasta

Tähän pastaan tarvitset:
1 sitruuna
1sipuli
1prk kaurakermaa
1prk pestoa
500g pastaa
Parmesaania oman maun mukaan
Mausteita oman maun mukaan
Aloita keittämällä pasta runsaasti suolatussa vedessä.
Sen jälkeen raasta sitruunan kuori ja pilko sipuli.
Kuullota sipulit ja lisää joukkoon kerma, sitruunan kuoret ja pesto. Anna seoksen kiehahtaa.
Sen jälkeen lisää sitruunan mehu ja parmesaani,ja mausteet.
Kaada kastike pastan joukkoon ja lisää päälle vielä vähän parmesaania.
Tästä pastasta tuli mun lemppari ruoka. Se on helppo ja nopea tehdä,eikä siihen tarvita montaa raaka-ainetta.
Mun mielestä se on seuraavana päivänä vielä parempaa,kun se on maustunut jääkaapissa.
Kannattaa kokeilla 🙂
-Riina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vaahtokarkki palat

Hävikki granola

Diy joulukalenteri